A Review Of اسپند دود کردن

– اسپند خلط آوراست و به رفع تنگی نفس و درمان آسم کمک می کند.

اسپند گياهی است علفی، پايا و بوته ای که ارتفاع آن تا ۵۰ سانتی متر می رسد. این گیاه دارویی، داراي برگ های فراوان و سبز است. میوه گیاه کروی شکل و حاوي دانه های قهوه ای مايل به سياه فراوانی است که بخش مورد استفاده دارویی گیاه است.

اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!

دود کردن اسپند در محیط‌های آلوده یک راهکار موثر برای کاهش عوامل باکتریایی و ویروسی در محیط محسوب می‌شود.

شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیت‌ها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.

برای این منظور، مقداری اسپند را روی زغال یا بخار سماور قرار داده و دود آن را به طور مستقیم یا غیرمستقیم استنشاق می‌کنیم.

یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به دفع سموم است. همین موضوع باعث شده تا از اسپند به عنوان یک داروی قوی برای خنثی کردن سموم ناشی از گزش حشراتی چون مار استفاده شود.

اسپند همچنین یک ضدشپش قوی محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش این عوامل بیماری‌زا موثر باشد. متخصصان طب سنتی به افراد مبتلا به شپش سر و همچنین کسانی که در خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند، استفاده از دود این گیاه را توصیه می‌کنند.

– منظور از خوردن دانه های اسفند که برای درمان بیماری گفته شد همان دانه های سیاه رنگی است که دود می کنند.

معمولاً اسپند و کندر در مکان‌هایی مانند خانه، محل کار یا مکان‌های عبادت استفاده می‌شوند. زمان مناسب برای دود کردن آن‌ها می‌تواند شب‌ها قبل از خواب یا در زمان‌های استرس‌زا باشد.

آرامش بخش و کاهش استرس: دود کندر دارای اثرات آرامش‌بخش است و می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

نوروتوکسین موجود در این گیاه باعث کاهش حساسیت نسبت به مسائل اطراف شده و به آرامش اعصاب کمک می‌کند.

همچنین، برخی معتقدند که دود اسپند با تقویت سیستم ایمنی بدن، به مبارزه با ویروس آبله مرغان یاری می‌رساند.

اسپند به‌عنوان یک ماده‌ی سمی هم شناخته می‌شود و اثرات ناشی از سم نیش مار و نیش برخی حشرات که از click here دسته‌ی نوروتوکسین‌ها (زهر فلج کننده‌ی اعصاب) هستند را کاهش دهد اما هیچ اثری روی هموتوکسین‌ها (سم از بین برنده‌ی گلبول‌های قرمز خون و ضد انعقاد قوی) ندارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *