Fascination About اسپند دود کردن
حشراتی مثل سوسک، پشه و مگس بیماریهای زیادی را با خود به همراه دارند. دود ناشی از سوختن اسپند این حشرات را از محل فراری داده و محیطی پاک را برای شما فراهم میکنند.مصرف دانههای اسپند برای زنان باردار بسیار مضر است و خطر سقط جنین را به همراه خواهد داشت.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
اما در مواردی که به علت ضعف مثانه کودک دچار تکرر ادرار شود، در کنار درمان توصیه شده توسط پزشک، میتوان از اسپند نیز استفاده کرد.
روشهای مختلفی برای مصرف اسپند در نظر گرفته شده است. رایجترین روش مصرف اسپند، دود کردن آن است.
افراد مبتلا به بیماریهای هورمونی با استفاده از این گیاه میتوانند سریعتر به درمان دست یابند.
طی بررسیهای علمی مشخص شده است که اسفند فواید بسیار زیادی برای پوست و مو دارد. همین موضوع نیز باعث میشود تا در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی از این گیاه بهره برده شود.
از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام میشود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته میشود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانهها، توهمزا است. احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.
اخبار روز ۱۴۴۶۷۹۵ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۰۵ ۸۴۰ ۸۴۰ پ دود کردن اسپند چه مزایا و خواصی دارد؟ اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود. عصر ایران: اسپند که در بیان عامیانه اسفند نامیده میشود یک گیاه با check here طبع گرم است که از خواص بسیار زیادی برخوردار است.
این آیین توسط پیروان مذاهب مختلف از جمله اسلام، زرتشت، مسیحیت، یهودیت و هندوئیسم اجرا میشود. در بعضی از نسخههای دعاهایی که در حین این مراسم خوانده میشود، نام یک پادشاه باستانی زرتشتی به نام نقشابند برده میشود که گفته میشود او اولین بار این دعا را از پنج فرشتهٔ نگهبان به نام یزدها دریافت کردهاست. رسم سوزاندن اسپند در آتش برای دود تطهیر دهندهاش تا قسمت هندی کشمیر هم نفوذ کردهاست و در آنجا در مراسم عروسی وداها برای دور کردن تاریکی از زندگی جدید عروس و داماد آن را میسوزانند. در مراسم برات در گناباد و بیشتر مناطق خراسان در سر مزار درگذشتگان اسپند آتش زده و بر روی آن نمک میپاشند و آن را برای چشم زخم همراه با شعری میخوانند. سپند تلخ و نمک شور چشم حسود پر حسد کور ….
خواص اسپند: اسپند یک گیاه است که به علت خواص طبیعی و کاربردهای آن در طب سنتی و غذایی، مورد توجه قرار گرفته است. اسپند دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است که میتواند در درمان التهابات و عفونتهای مختلف، مانند التهابهای مفصلی و عفونتهای دستگاه تنفسی، مؤثر باشد.
ستاره حسینی بازیگر نقش سارا در سریال چرخ گردون، زندگی شخصی و دیگر ناگفته ها+عکس
این گیاه دارای طبعی گرم و خشک است. دانه اسپند در خانه سوزانده میشود و دود غلیظ آن برای ضدعفونی هوا ، دور کننده حشرات، خوشبوکننده فضا و به باور برخی حتی خنثی کردن چشمزخم و… مورد استفاده قرار میگیرد. اسپند خواص و فوایدی برای بدن دارد. در این مطلب با خواص اسپند آشنا می شویم.
گلها و مخصوصاً دانههای اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارندههای مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازههای کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازههای زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته میشود، میتواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.